У медичних закладах Кременчука встановлюють кондиціонери, раніше вилучені з російських складів

У медичних закладах Кременчука встановлюють кондиціонери, раніше вилучені з російських складів.Про це повідомив міський голова Віталій Малецький у Телеграм.

"Встановлюємо в кременчуцьких лікарнях кондиціонери, вилучені з російських складів. Отримали благодійну допомогу для лікарень, в яких лікуються наші захисники", - йдеться у повідомленні.

Малецький висловив подяку за це Благодійному фонду «ІВІК», компанії Mitsubishi Heavy Industries, а також волонтеру Олегу Бойку.

Як зазначив очільник громади, це кондиціонери, які через санкції було вивезено компанією Mitsubishi Heavy Industries зі складів у росії, а тепер передано для благодійних цілей в Україну.

Наразі для Кременчука передали першу партію кондиціонерів. Обладнання палат кондиціонерами необхідне для швидшого одужання бійців, які зазнали серйозних поранень. Для їх лікування важливі знижена температура повітря та правильний рівень вологості.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті