У Маріуполі за останні кілька днів убито чотирьох співробітників ФСБ і місцевої "поліції"

У Маріуполі за останні кілька днів убито чотирьох співробітників російської ФСБ і місцевої "поліції". Про це повідомляє російський Телеграм-канал "Кремлевская табакерка" з посиланням на три джерела - у ФСБ і серед "поліцейських" у так званій "ДНР".

За їхніми даними, одного співробітника "поліції" було підірвано у своїй машині в п'ятницю, 10 листопада. НП спочатку списали на побутовий вибух і несправність автомобіля, але пізніше було встановлено, що там була бомба. Потерпілий помер у лікарні.

10 і 11 листопада в місті було вбито ще двох поліцейських і одного співробітника ФСБ. Усіх їх було застрелено, одного з них - снайпером, двох - з близької відстані в потилицю (у цих випадках злочинці стріляли з пістолетів, якимось чином непомітно підбираючись до жертв).

Зазначається, що всі загиблі "брали участь у розслідуванні діяльності ворожих диверсантів і загадкових убивств військових", які останніми місяцями часто відбуваються в Маріуполі.

"Ми думаємо, що це справа рук тих самих диверсантів. Їхні пошуки посилено", - сказало з цього приводу джерело Телеграм-каналу у ФСБ, яке зараз перебуває в місті.

Як повідомлялося, військовий злочинець Філіпоненко ліквідований в окупованому Луганську за допомогою представників руху опору.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті