У липні число російських туристів в окупованому Криму скоротилося майже наполовину

Число бронювань готелів в окупованому Криму в другій половині липня скоротилося на 45% порівняно з першою половиною місяця. Про це повідомляють росЗМІ 6 серпня. 

Як повідомляється, готелі завантажені в середньому на 50 – 60% та знижують ціни, намагаючись залучити нових відпочивальників. 

Менеджер готельної компанії Upro Group Катерина Мільчинська вважає 2023 рік найскладнішим. За словами комерційного директора готелю Ribera Resort & SPA Олени Печериці, зниження цін у готелях у липні сягає 25%. Причиною такого різкого падіння попиту вона вважає транспортні проблеми та страх багатьох туристів, особливо сімей з дітьми, щодо безпеки.

Феодосія, Крим, липень 2023 року

Феодосія, Крим, липень 2023 року

Цієї весни та влітку Крим неодноразово зазнавав атак українських безпілотників. У ніч проти 19 липня внаслідок нальоту дронів спалахнув склад боєприпасів у районі міста Старий Крим, а 22 липня – військовий аеродром у Красногвардійському районі.

Керченський міст, що зʼєднує окупований півострів із Краснодарським краєм, з початку війни в Україні двічі зазнавав руйнівних атак. 8 жовтня 2022 року внаслідок підриву вантажівки з вибухівкою обрушилася частина мосту та спалахнув потяг із нафтопродуктами. 17 липня цього року міст був знову атакований, імовірно, безпілотними катерами. Наразі рух мостом обмежений. Охочим потрапити з росії до Криму пропонують їхати через "нові території" – так росія називає окуповані частини України.

Нагадаємо, ЗСУ підтвердили удари по Генічеському та Чонгарському автомобільних мостах. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті