У Львові зʼявився палій: зафіксовано 8 пожеж, згорів кінотеатр

У Львові зафіксували щонайменше вісім місць можливих підпалів сьогодні вночі та зранку, 18 вересня. Один з найбільших - загоряння будівлі кінотеатру «Дзвін» на вулиці Шептицьких. Про це повідомляє пресслужба міськради.

"Площа займання склала близько 400 кв. м. У будівлі горів дах та саме приміщення. Рятувальники ліквідували пожежу, внаслідок займання постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Також три загоряння сталися у Галицькому районі: контейнерний майданчик на вул. Низький Замок, електрощитова на вул. Театральній та фасадні декорації на вул. Староєврейській.

Крім того, було два загоряння на контейнерних майданчиках на вул. Квітки-Основ'яненка і одне на вул. Бортнянського у Залізничному районі та ще одне на вул. Яцкова у Шевченківському районі.

Пізніше виявилося, що камери спостереження зафіксували підозрюваного у вчиненні підпалу на вул. Бортнянського. Чоловік у куртці з капюшоном спочатку підійшов до контейнерів для ТПВ (без пакета зі сміттям) постояв там кілька секунд та пішов. Після цього смітник загорівся. Департаментом міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради вже надано це відео правоохоронним органам, повідомляє пресслужба ЛМР.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті