У Києві внаслідок атаки ворожого БПЛА обійшлося без пошкоджень, обстеження триває - Кличко

У Києві ввечері 17 липня в Дарницькому районі Києва було зафіксовано падіння уламків ворожого повітряного об'єкта. Про це голова КМВА Сергій Попко повідомив у Телеграм.

"У результаті повітряної атаки на Київ у Дарницькому районі Києва попередньо зафіксовано падіння уламків. Інформація про можливі руйнування або постраждалих уточнюється", - повідомив Сергій Попко. 

Своєю чергою, мер Києва Віталій Кличко повідомив про загоряння в момент повітряної тривоги між житловим будинком і навчальним закладом у Дарницькому районі столиці. 

"У Дарницькому районі, за попередньою інформацією, загоряння між житловим будинком і навчальним закладом. Підрозділи направляються на місце", - написав Кличко. 

Перед цим у місті було оголошено повітряну тривогу, мер Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи на лівому березі Києва і що працюють сили ППО.

Пізніше Віталій Кличко повідомив у Телеграм, що "рятувальники не виявили на місці виклику в Дарницькому районі загоряння після збиття ворожого БПЛА" і що "обстеження мікрорайону триває". 

"Наслідків обстрілу, пошкоджень внаслідок падіння уламків в Дарницькому районі столиці наразі не виявлено", - повідомив Віталій Кличко. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті