У Києві провели в останню путь комбата "азовців" Олега Мудрака

Ввечері 25 лютого відбулась церемонія прощання із командиром 1-го батальйону полку "Азов" майором Олегом Мудраком. Про це повідомляє "Суспільне".

Прощання із бійцем відбулось на одній з баз полку "Азов" у Києві. На церемонії були присутні побратими Олега Мудрака."Йому було лише 35 років і попереду був довгий шлях, але, на жаль, катування в полоні і виснаження підірвали його мужнє серце", — сказав один із побратимів бійця.

Олег Мудрак воював із 2014 року. Після повномасштабного вторгнення разом із побратимами захищав Маріуполь, був на Азовсталі. У травні 2022 року потрапив до російського полону, пережив теракт в Оленівці.

Повернувся з полону під час обміну 21 вересня 2022 року, був виснаженим і дуже худим.

Тіло Олега Мудрака кремують у Києві 26 лютого.

Нагадаємо, 22 лютого стало відомо, що пішов з життя Олег Мудрак на позивний Сухар, звільнений з російського полону 21 вересня 2022 року.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті