У Києві після скасування сигналу тривоги пролунав вибух у житловому будинку - є загиблий і постраждалі

У Києві після скасування сигналу повітряної тривоги пролунав потужний вибух у житловому будинку, причиною якого став витік газу. Про це 22 червня повідомили в ДСНС, а також міська влада.

"Попередньо через витік газу стався вибух у багатоповерховому житловому будинку на двох поверхах, загоряння на площі 150 квадратних метрів. Пожежа ліквідується. Проводиться пошук людей", - спочатку повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

За даними ДСНС, вибух пролунав у 16-поверховому будинку, де було зруйновано чотири і пошкоджено шість квартир. На місці працювали 70 рятувальників і 13 одиниць техніки - вони врятували 18 осіб. На місці такеж працюють психологи ДСНС.

Пізніше стало відомо, що на місці вибуху виявили тіло загиблого. Також відомо про двох постраждалих, яких уже доправили до лікарні.

"Під завалами в пошкодженій частині 16-поверхового будинку в Деснянському районі, де стався вибух, рятувальники виявили тіло одного загиблого. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Причини вибуху з'ясовують фахівці", - заявив мер столиці Віталій Кличко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу в Донецькій області через обстріли загинула одна людина.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті