У Києві після нічної атаки БПЛА - без руйнувань та постраждалих. Попко закликає киян не "звикати" до тривог

У Києві після нічної атаки російськиз БПЛА 16 серпня - без руйнувань та постраждалих. Про це у Телеграм повідомив начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко.

"Вночі ворог знову намагався завдати повітряного удару по Києву. За інформацією Повітряних Сил, з району курської області, за попередніми даними, були запущені ударні БпЛА. До столиці літальні апарати противника дісталися приблизно за 2 години. Повітряна тривога в місті тривала 44 хвилини. В Києві працювали сили та засоби протиповітряної оборони.  За інформацією оперативного зведення, на цю хвилину в столиці без руйнувань та постраждалих", - написав Попко о 6.19 ранку.

"Зверну вашу увагу, що останнім часом почастішали повітряні тривоги. Напередодні їх було 4 за день. А з початку повномасштабного вторгнення, за понад 900 днів, в Києві прозвучало понад 1200! Не «звикайте» до тривог, коли ворожі дрони і ракети не збирають прямо над містом і які багатьох розслабляють! Завжди ставтеся до сирен як до серйозного попередження по небезпеку для життя!Бережіть себе!", - закликав Попко киян.

Як повідомлялося, у Раді Федерації РФ визнали, що моніторинг ООН у Курській області може дискредитувати російську армію і перейнялися безпекою місії.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті