У Кремлі дійшли висновку, що обстріли російських регіонів свідчать про "агонію київського режиму"

Обстріли російських регіонів українськими військовими свідчать про «агонію київського режиму». Такого висновку дійшли в МЗС РФ, - повідомляють 31 серпня російські ЗМІ. 

У повідомленнях нагадується, що 30 серпня українські військові нібито «атакували Бєлгород і Бєлгородський район касетними снарядами з чеської РСЗВ Vampire». Російські ЗМІ стверджують, що «жертвами цієї атаки стали п'ятеро людей, ще 46, включно із сімома дітьми, дістали поранення».

«У МЗС наголосили, що безглузді й жорстокі обстріли російських регіонів і безжальні вбивства мирних жителів з боку України вказують на агонію злочинного київського режиму, який загруз у тероризмі, беззаконні, корупції та цинізмі і який націлений винищити якомога більше росіян», - переказують заяву МЗС РФ росЗМІ.

«Однак, що б Київ не робив, усі його спроби приречені на провал», - пророкують у МЗС РФ.

«Жителі російських регіонів проявляють мужність і стійкість, зберігаючи спокій, а Збройні сили Російської Федерації готові максимально оперативно відповісти на будь-які злочини українських бойовиків», - проголошує МЗС РФ. 

У МЗС не пояснили, чому про «агонію київського режиму» вони заявляють щонайменше з 2014 року, але вона ніяк не настане.

Як повідомлялося, щонайменше 5 людей загинули внаслідок російського обстрілу Часового Яру в Донецькій області вранці 31 серпня.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті