У Кремлі дійшли висновку, що обстріли російських регіонів свідчать про "агонію київського режиму"

Обстріли російських регіонів українськими військовими свідчать про «агонію київського режиму». Такого висновку дійшли в МЗС РФ, - повідомляють 31 серпня російські ЗМІ. 

У повідомленнях нагадується, що 30 серпня українські військові нібито «атакували Бєлгород і Бєлгородський район касетними снарядами з чеської РСЗВ Vampire». Російські ЗМІ стверджують, що «жертвами цієї атаки стали п'ятеро людей, ще 46, включно із сімома дітьми, дістали поранення».

«У МЗС наголосили, що безглузді й жорстокі обстріли російських регіонів і безжальні вбивства мирних жителів з боку України вказують на агонію злочинного київського режиму, який загруз у тероризмі, беззаконні, корупції та цинізмі і який націлений винищити якомога більше росіян», - переказують заяву МЗС РФ росЗМІ.

«Однак, що б Київ не робив, усі його спроби приречені на провал», - пророкують у МЗС РФ.

«Жителі російських регіонів проявляють мужність і стійкість, зберігаючи спокій, а Збройні сили Російської Федерації готові максимально оперативно відповісти на будь-які злочини українських бойовиків», - проголошує МЗС РФ. 

У МЗС не пояснили, чому про «агонію київського режиму» вони заявляють щонайменше з 2014 року, але вона ніяк не настане.

Як повідомлялося, щонайменше 5 людей загинули внаслідок російського обстрілу Часового Яру в Донецькій області вранці 31 серпня.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті