У Краматорську в одній з лікарень завдяки благодійникам відремонтували дах

Завдяки благодійникам майже завершився ремонт покрівлі будівлі урологічного відділення КНП «Міська лікарня №2» у Краматорську. Про це у Телеграм повідомляє міська рада.

Зазначається, що більшість необхідних робіт вже виконано, тому в черговий сезон дощів пацієнти та лікарі матимуть новий дах над головою.

"Ми продовжили підтримувати цей медзаклад і цього року Фонд Братів Мкртчан в рамках Благодійний проєкт "Лінія Життя" придбав будівельних матеріалів на суму близько 500 тис. грн. Завдяки цьому розпочались роботи з заміни покрівлі", - розповідають благодійники. - Минулого року нашими зусиллями також було придбано та передано вантаж із будівельних матеріалів для капітального ремонту даху харчоблоку цієї ж краматорської лікарні".

"Дякуємо всім, хто у цей непростий час продовжує підтримувати сферу охорони здоров'я Краматорська. Наші медики надають допомогу не тільки мешканцям, а й великій кількості людей, які прибувають до нас у якості ВПО, або використовують Краматорськ як проміжний евакуаційний пункт, рухаючись до більш безпечних регіонів нашої держави", - зазначили у міськраді.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті