У Костянтинівці зафіксовано п'ять влучень унаслідок обстрілу росіянами: є поранені, пошкоджено лінії електропередач і газопровід

Унаслідок обстрілу Костянтинівки поранено п'ятьох людей 20 вересня. Про це з посиланням на голову Костянтинівської ЦВА Сергія Горбунова пише Телеграм-канал «Донбасс. Важно» 20 вересня.

«Військові РФ вранці обстріляли Костянтинівку, зафіксували п'ять влучень. Унаслідок обстрілу поранення дістали п'ятеро осіб», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що обстріл зі ствольної артилерії тривав із 9:50 до 10:25. Пошкоджено приватні забудови, сім фасадів багатоквартирних будинків, торгові павільйони, лінії електропередач, газопровід, автомобілі.

Раніше повідомлялося, що росіяни атакували на Донеччині Малинівку та Костянтинівку - поранено 6 цивільних.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті