У керівника Луганської ОВА новий заступник

Призначено нового заступника голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Ним став Денис Денищенко, колишній очільник Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин ОДА, - повідомила Луганська ОВА 20 серпня.

"Це призначення затверджене розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Артемом Лисогором від 16 серпня 2024 року № 205-к", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Денис Денищенко народився у Алчевську, що на Луганщині, 2 грудня 1979 року.

Має три вищі освіти, дев’ятирічний стаж державної служби, очолював Департамент масових комунікацій ОДА. Був депутатом Рубіжанської міської ради та радником голови ОДА.

До вступу на державну службу займався підприємництвом та громадською діяльністю.

 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті