У Херсонській громаді за день поранено 11 цивільних мешканців, 74-річний чоловік у тяжкому стані. У селі Новодмитрівка загинув чоловік

Внаслідок обстрілів рашистами за день поранено 11 цивільних мешканців Херсонської громади, є загиблий. Про це повідомили очільник Херсонської МВА Роман Мрочко та начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Телеграм 10 серпня.

"На цю годину у Херсонській міській територіальній громаді внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ отримали поранення 10 людей, серед них підліток. Хлопцю 15, жінкам 40, 45, 55 і 82 роки, чоловікам 41, 53, 58, 65, 74", - сказано в повідомленні Мрочка від 21:02.

Уточнюється, що найстарший з чоловіків тяжкий, двоє легкопоранені, решта у стані середньої тяжкості.

Переважна більшість постраждалих у Херсонській громаді з Дніпровського району міста, вони були атаковані ворожими дронами. 

"Внаслідок чергової атаки ворожого безпілотника у Новодмитрівці загинув місцевий житель. 45-річний чоловік дістав смертельні поранення", - пише Прокудін. 

"Нагадуємо, що військова міська адміністрація при пораненнях надає одноразову грошову допомогу: дорослі - 20 тисяч грн, діти - 30 тисяч грн", - пише також Мрочко.

Раніше повідомлялося, що зранку 10 серпня РФ посилила атаки Херсона дронами.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті