У Харкові кількість постраждалих внаслідок удару російськими КАБами зросла до 22

До 24 зросла кількість постраждалих внаслідок удару КАБами по Харкову 24 вересня. Про це повідомили начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Харкова Ігор Терехов у Телеграм.

"На дану хвилину внаслідок обстрілу міста 24 постраждалих", - написав терехов о 17:14. 

Зазначається, що є влучання по підприємству та на відкритій території.

У Київському районі Харкова поверхи обстріляного будинку склалися з восьмого по третій.

Стосовно влучання саме в Київському районі Терехов зазначив у Телеграм: "У Київському районі вже 13 постраждалих, серед них один загиблий. ...Будинок, по якому прийшовся удар у Киівському районі, вже був обстріляний на початку війни. Його майже відремонтували, вставили усі вікна, утеплили, підготували до опалювального сезону. Ворог вдруге вдарив по ньому КАБом".

Раніше повідомлялось, що росіяни б'ють КАБами по найнаселеніших районах Харкова, пролунало кілька вибухів, є влучання в Київському та Салтівському районах.

Раніше повідомлялось, що в Харкові троє загиблих, є пряме влучання в багатоповерхівку, під завалами перебувають люди.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті