У двох областях України розпочинаються командно-штабні навчання на випадок аварії на ЗАЕС, населення просять не панікувати

У Запорізькій та Дніпропетровській областях сьогодні розпочинаються командно-штабні навчання на випадок аварії на ЗАЕС. Про це повідомили у Телеграм керівники Запорізької та Дніпропетровської ОВА 29 червня.

Як повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, тренування відбуватиметься на території міста Запоріжжя та району. 

"Можливі тимчасові обмеження руху на окремих ділянках. Просимо громадян зберігати спокій та з розумінням поставитись до деяких незручностей!" - йдеться в заяві.

Спецнавчання на випадок теракту на Запорізькій АЕС сьогодні відпрацьовуватимуть також і у Нікопольському та Криворізькому районах, повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Не панікуйте! Це навчання", - зауважив чиновник

Зазначається, що метою цього заходу є злагодження дій всіх служб у разі реальної загрози виникнення надзвичайної ситуації на Запорізькій АЕС.

Нагадаємо, Україна попередила світ про загрозу російського теракту з викидом радіації на ЗАЕС. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті