У ДТЕК за тиждень відновили електропостачання для понад 311 тис абонентів у 3 областях

Енергетикам операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" з 2 до 8 вересня вдалося повністю або частково відновити електропостачання 104 населених пунктів і повернути світло для понад 311 тис. родин у Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Про це повідомила ДТЕК 9 вересня.

"Робота енергетиків так само залишається небезпечною: минулого тижня поранено двоє фахівців енергокомпанії", - йдеться у повідомленні.

Найбільшу кількість абонентів (213,2 тис.) компанія під'єднала за тиждень у Дніпропетровській області, яка дедалі частіше потерпає від ворожих обстрілів, що регулярно пошкоджують електромережі та залишають без світла жителів регіону.

"На Донеччині також зберігається вкрай важка ситуація через постійні бойові дії. Незважаючи на постійну небезпеку, фахівці енергокомпанії продовжують відновлювати електромережі, щойно це стає можливим і військові надають дозвіл на проведення ремонтів. З 2 до 8 вересня вдалося відновити електропостачання в будинках 95,8 тис. сімей", - поінформував ДТЕК.

Продовжує потерпати від ворожих атак і Одеська область, де минулого тижня енергетики відновили світло для 2,4 тис. абонентів.

"Від початку повномасштабного вторгнення ми повернули світло вже 14,1 млн сімей Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донбасу та міста Києва. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - зазначив генеральний директор “ДТЕК Мережі” Олександр Фоменко, слова якого процитовано у пресрелізі.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. ОСР компанії обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис. підприємств.

Як повідомлялося, на Одещині ДТЕК повернула світло для 81 тисячі родин після негоди.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті