У Донецьку внаслідок обстрілу в одному з районів поранені 6 осіб

В окупованому Донецьку внаслідок обстрілів сьогодні, 28 листопада, повідомляють про поранення 6 осіб. Про це пише так званий "мер" міста Олексій Кулемзін.

"Унаслідок обстрілу Куйбишевського району поранення різного ступеня тяжкості дістали чоловіки 1953, 1999, 2000 р.н. і жінка 1956 р.н.", - повідомив він, додавши згодом, що також під час обстрілу Куйбишевського району на вул. Добронравова поранено чоловіка 2005 р.н., а також чоловіка 1970 р.н.

За інформацією колаборанта, у районі пошкоджено покрівлі та скління багатоквартирного житлового будинку і будинку приватного сектору.

"По вул. Сомова влучання ворожого снаряда в покрівлю багатоквартирного житлового будинку, пошкоджено засклення", - пише Кулемзін.

Також він деталізував наслідки обстрілів Куйбишевського району:

  • унаслідок прильоту снаряда на спортивний майданчик у будівлі школи № 46 на вул. Валерія Арсенова постраждали покрівля та скління
  • у будівлях лікарні № 23 на вул. Целіноградській, а також магазинів "Казка" і "Петрович" на вул. 60-річчя СРСР порушено скління
  • у багатоквартирних будинках на вул. Валерія Арсенова, Островського, Семенова-Тянь-Шаньського пошкоджено покрівлю, стіни, скління
  • сталося пряме попадання в дах приватного будинку на вул. Бутурлинівській;
  • у приватному домоволодінні на вул. Автострадній пошкоджено фасад, покрівлю, засклення і господарську споруду;
  • в приватному будинку на вул. Островського порушено засклення.

 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті