У Донецьку повідомили про обстріл району "Галактики" на Петрівці. Є поранений

У квазіутворенні "ДНР" повідомили про поранення жителя сьогодні, 18 червня, під час обстрілу Петровського району. Про це пишуть пропагандистські ЗМІ.

Зазначається, що поранений - чоловік 1991 року народження. У цьому ж районі постраждав приватний будинок.

У місцевих пабліках пишуть, що будинок постраждав унаслідок нічного обстрілу.

"Повідомляють про прильоти недалеко від ТЦ "Галактика" в Петровському районі Донецька", - також пишуть місцеві жителі в пабліках.

Крім того, колаборанти пишуть, що "внаслідок атаки БпЛА-камікадзе в Оленівці зафіксовано пошкодження багатоквартирного будинку". А з ночі сьогодні були обстріли в Донецьку, Горлівці та Оленівці (ствольна артилерія та безпілотники).

Нагадаємо, що саме російська армія 24 лютого 2022 року розпочала активні бойові дії з метою "виходу на адміністративні кордони" Донецької та Луганської областей. Результатом російської агресії стало різке збільшення кількості загиблих і поранених мирних жителів. Це при тому, що в останньому передвоєнному, 2021 році, за даними ООН, на всьому Донбасі, включно з підконтрольними законній владі України територіями, загинуло 25 мирних жителів. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті