У Донецьку повідомляють про 6 поранених жителів у двох районах міста

В окупованому Донецьку повідомляють про обстріли Київського та Петровського районів міста, внаслідок яких поранено 6 осіб. Про це пише так званий "мер" Олексій Кулемзін 19 грудня.

"Унаслідок обстрілу Київського району по вул. Артема поранені жінки 1967, 1968 і 1977 р. н., по пр. Київському - чоловік 1932 р. н.", - написав колаборант.

"Під час обстрілу Петровського району по вул. Добровольського дістали поранення жінки 1941 і 1950 р. н.", - також повідомив Кулемзін.

За його інформацією, у багатоквартирному будинку на пр. Київському сталося загоряння.  У будівлі гімназії № 70 і багатоквартирних будинках по вул. Артема, Університетській та пр. Київському порушено скління, постраждали фасади.  Біля адміністративної будівлі по вул. Маршака пошкоджено автомобілі.

Крім того, Кулемзін уточнив, що "під час обстрілу Петровського району порушено скління багатоквартирних будинків на вул. Добровольського. У приватних будинках по вул. Клубній пошкоджено дахи, перекриття".

Як повідомлялося, у Київському районі окупованого Донецька горіла дев'ятиповерхівка.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті