У Донецьку горіла п'ятиповерхівка. У Моспиному згоріли 9 дачних будинків

В окупованому Донецьку в п'ятиповерховому будинку в Пролетарському районі вчора ввечері сталася пожежа. Про це сьогодні, 20 серпня, повідомляє «МНС по ДНР». 

«На момент прибуття пожежних розрахунків мешканці будинку самостійно евакуювалися. Вогнем була охоплена покрівля по всій площі. У результаті - знищено 300 квадратних метрів покрівлі, засклення п'яти балконів і два балконні блоки. У квартирі - речі та меблі на площі 10 квадратних метрів», - ідеться в повідомленні.

 Причину загоряння поки що не встановлено.

Також «рятувальники» повідомили, що вчора в Моспиному на відкритій території дачного кооперативу загорілася суха трава.

«За попередньою інформацією, сильний поривчастий вітер швидко перекинув полум'я - і стихія підібралася до житлових будівель. Унаслідок пожежі знищено 4 гектари сухостою, 9 дачних будинків, 4 госпбудівлі та 7 металевих контейнерів, пошкоджено два будинки», - ідеться в повідомленні. 

Статті

Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Всі статті