У "ДНР" заявили, що у них "з давніх часів" немає сучасних полігонів для побутових відходів

На території так званої "ДНР" взагалі немає сучасних полігонів твердих побутових відходів (за термінологією російських окупантів - твердих комунальних відходів. - "ОстроВ"). Про це повідомив так званий "начальник відділу регуляторної діяльності Держкомекополітики при главі "ДНР" Павло Шатохін. Відповідне відео розмістили окупаційні ЗМІ 22 липня.

"У нас у республіці ситуація у сфері ТКО (твердих комунальних відходів. - "ОстроВ") складалася з давніх часів таким чином, що всі відходи йшли на захоронення. У нас є на сьогодні 29 полігонів ТКО. Але сучасних полігонів немає. По суті, це все є звалищами", - сказав Шатохін.

За його словами, із цих 29 полігонів 3 фактично переповнені, 6 заповнені приблизно на 90%, 16 - на 70%. 

"І тільки 4 полігони заповнені менш ніж на 50%", - сказав окупаційний “чиновник”.

Які "давні часи" він мав на увазі, Шатохін не пояснив.

Раніше повідомлялося, що два полігони твердих комунальних відходів горять в окупованій Макіївці Донецької області третій день станом на ранок 5 липня, ліквідувати пожежу не вдавалося.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті