У "ДНР" заявили, що у них "з давніх часів" немає сучасних полігонів для побутових відходів

На території так званої "ДНР" взагалі немає сучасних полігонів твердих побутових відходів (за термінологією російських окупантів - твердих комунальних відходів. - "ОстроВ"). Про це повідомив так званий "начальник відділу регуляторної діяльності Держкомекополітики при главі "ДНР" Павло Шатохін. Відповідне відео розмістили окупаційні ЗМІ 22 липня.

"У нас у республіці ситуація у сфері ТКО (твердих комунальних відходів. - "ОстроВ") складалася з давніх часів таким чином, що всі відходи йшли на захоронення. У нас є на сьогодні 29 полігонів ТКО. Але сучасних полігонів немає. По суті, це все є звалищами", - сказав Шатохін.

За його словами, із цих 29 полігонів 3 фактично переповнені, 6 заповнені приблизно на 90%, 16 - на 70%. 

"І тільки 4 полігони заповнені менш ніж на 50%", - сказав окупаційний “чиновник”.

Які "давні часи" він мав на увазі, Шатохін не пояснив.

Раніше повідомлялося, що два полігони твердих комунальних відходів горять в окупованій Макіївці Донецької області третій день станом на ранок 5 липня, ліквідувати пожежу не вдавалося.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті