У "ДНР" за три дні до президентських виборів у РФ уже намалювали 37% явки "виборців"

У "ДНР" за три дні до президентських виборів у РФ заявляють про 37% явки "виборців". Такі цифри озвучив "голова виборчої комісії республіки" Володимир Висоцький.

"Явка на [12 березня] наростаючим підсумком становила 36,91%: кожного дня додається результат дня попереднього, і так - з 25 лютого", розповів він місцевим журналістам.

Як повідомлялося раніше, незаконні для окупованих територій України вибори президента РФ призначено на 15, 16 і 17 березня. Однак влада "ДНР" ухвалила рішення про "дострокове голосування", яке у фронтових районах почалося ще 25 лютого. 10 березня стартувало так зване "повсюдне дострокове голосування" - члени "виборчих дільничних комісій" із переносними скриньками в супроводі автоматників ходять будинками і збирають голоси.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті