У "ДНР" руйнується міст. Люди бояться провалитися, але "грошей і повноважень" на ремонт немає

В окупованому Амвросіївському районі біля села Благодатного на Донеччині розвалюється конструкція мосту, але колаборанти на місцевому рівні навіть не обіцяють ремонту. Про це пишуть у місцевому сегменті соцмереж 25 червня.

"В Амвросіївському районі біля Благодатного вмирає міст", - ідеться в повідомленні.

Місцеві пишуть, що цей міст з'єднує Амвросіївський район із Шахтарським.

"Місцеві кажуть, третій день як провалився - не витримав трафік. Жодних робіт не ведеться, люди бояться, що поки не завалиться остаточно, ніхто так і не почухається.  У місцевій адміністрації кажуть, що конструкція аварійна вже давно, півроку точно. Вдіяти нічого не можуть - грошей немає, повноважень немає. Перекривати рух не стануть, тому що інших доріг теж немає", - пишуть у пабліках.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті