У "ДНР" продаватимуть соціальний хліб за цінами, як у Ростові

У квазіутворенні "ДНР" встановили граничний рівень ціни на реалізацію хліба з житнього борошна, а також суміші житнього і пшеничного борошна. Про це пишуть пропагандистські ЗМІ 25 червня з посиланням на "постанову", підписану "головою республіканського уряду" Євгеном Солнцевим.

У ній ідеться про те, що граничний рівень ціни на хліб буде встановлено на рівні середньої роздрібної ціни Ростовської області, "виходячи з даних територіального органу Федеральної служби державної статистики в Ростовській області".

Згідно з даними Ростовстату, середня вартість хліба з житнього борошна і з суміші борошна житнього і пшеничного на 17.06.2024 р. у Ростовській області становить 74,37 рублів за кілограм, вартість хліба в самому Ростові-на-Дону - 83,89 рублів.

Статті

Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Всі статті