У Дніпрі сотні правоохоронців розшукують 9-річного хлопчика

Поліцейські підрозділи міста Дніпро проводять пошукову операцію з метою знайти 9-річного Івана Преображенського. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Хлопчик пішов з місця мешкання в Амур-Нижньодніпровському районі міста 7 квітня. 

"Пошуки проводилися усю ніч. На розшук 9-річного хлопчика зорієнтовано весь особовий склад поліції Дніпра. Дитину розшукують близько 100 правоохоронців, працівники аеророзвідки, кінологи, волонтери, 50 курсантів університету внутрішніх справ, патрулі УПП та працівники ДСНС", - зазначили у поліції.

Його прикмети: на вигляд 9-10 років, зріст близько 140 см, середньої статури, темні очі, темне коротке волосся. Був одягнений у зелено-жовту куртку, жовте худі с капюшоном, чорні штани, коричневі кросівки. Дитина не розмовляє.

Усім, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування Івана Преображенського, прохання повідомити до поліції за телефонами: 102, (096) 884 83 94.

Як повідомлялося раніше, в Україні створили додаток "Reunite Ukraine" для допомоги у пошуку дітей і возз’єднання родин

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті