У Дніпрі переселенці з Луганщини можуть отримати послугу логопеда для дітей та матеріальну допомогу від МОМ

ВПО з Луганської області у Дніпрі можуть отримати матеріальну допомогу від МОМ й послугу логопеда для дітей. Про це повідомили начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм і Телеграм-канал Кремінського хабу "Креміняни Дніпра" 30 липня.

"Ще 142 родини луганчан в Дніпрі забезпечені допомогою від МОМ. Їм надані, зокрема, посуд, матраци, ковдри, постільна білизна, дитячій одяг. Видачу організовано у хабі Сєвєродонецької громади в Дніпрі. ...Протягом минулого тижня такі набори від Міжнародної організації з міграції одержали ще 142 родини з Луганщини. Раніше їм не надавалися побутові пакунки від МОМ", - повідомив Лисогор.

Уточнюється, що Сєвєродонецький хаб працює за адресою: м. Дніпро, проспект Калнишевського, 27-К.

Телеграм-канал "Креміняни Дніпра" повідомив, що в Кремінському координаційному центрі підтримки ВПО Луганщини в місті Дніпро надаються безоплатні послуги вчителя-логопеда.

"Заняття проходять по вівторках та четвергах. Якщо вас турбує розвиток мовлення вашої дитини, є питання або потреба в індивідуальних корекційних заняттях - звертайтеся! Для консультацій, запису на заняття і уточнення графіку пишіть (Вайбер/Телеграм) або дзвоніть на номер: 063-692-42-52", - йдеться в повідомленні.

Адреса Кремінського хабу: м. Дніпро, вулиця В. Антоновича, 89.

Раніше повідомлялось, що переселенці з Луганщини можуть отримати консультації з пенсійних питань у Києві 26 липня.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті