У Дніпрі 4 липня оголосили днем жалоби: відомо вже про 5 загиблих і 34 постраждалих

У Дніпрі 4 липня оголосили днем жалоби за загиблими внаслідок російських ракетних атак, які сталися останніми днями.Про це повідомив у Телеграм міський голова Дніпра Борис Філатов.

"Завтра у Дніпрі оголошено траур", - написав він.

Згідно з розпорядженням, у місті приспустять державні прапори на офіційних установах. Підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності рекомендують вивісити державні прапори з чорною стрічкою.

Вын додав, що у дитячій лікарні у відділення реанімації прилетів уламок, утім, обійшлося без постраждалих. Є руйнування в одній з амбулаторій, в іншій лікарні сталося загоряння приміщення архіву.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що станом на зараз відомо про п’ятьох загиблих, 34 людини постраждали, серед них дитина. Залучені всі необхідні підрозділи ДСНС, рятувальники допомагають усім, хто постраждав.

"Цей російський терор можуть зупинити тільки дві речі – сучасні системи ППО та далекобійність нашої зброї. Світ може захистити життя, і для цього потрібна рішучість лідерів" - додав Лисак.

Як повідомлялося, у Дніпрі внаслідок ранкової російської атаки ракетами та дронами загинуло четверо людей, серед 27 постраждалих двоє у тяжкому стані.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті