У деяких містах і районах окупованої Луганщини відсутнє водопостачання, є проблеми навіть з підвезенням води - Лисогор

У деяких містах і районах окупованої Луганщини відсутнє водопостачання, в обласному центрі подача води суттєво обмежена. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор 10 липня.

"Ситуація з централізованим водопостачанням є критичною в усіх окупованих два роки тому населених пунктах, розташованих поблизу лінії бойового зіткнення. Найгірша обстановка із цим – в Лисичанську. Там виникають проблеми навіть з підвезенням води населенню", - зазначив він.

Як повідомлялося, від жителів окупованого Старобільського району Луганської області місцева "влада" вимагає протягом 10 днів погасити всі борги за водопостачання, водовідведення та вивезення сміття. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті