У Держдумі РФ закликали підірвати ядерну бомбу "де-небудь у Росії", щоб "людство задумалося"

Потрібно підірвати ядерну бомбу «де-небудь у Росії», щоб «людство задумалося». Про це заявив депутат Держдуми від «Единой России» Андрій Колесник, - повідомляє Телеграм-канал «The Moscow Times». 

За словами Колесника, багато іноземних політиків стали забувати про загрозу, яку несе ядерна зброя, і Росії варто нагадати світу про цю небезпеку.   

«Не треба розслаблятися. Треба де-небудь зробити ядерний вибух, на якомусь полігоні. У нас зараз заборонені ядерні випробування, але, може, людям варто подивитися, до чого це все призводить насправді, варто почути. Якщо зняти мораторій, може, людство задумається», - сказав Колесник у бесіді з виданням “Лента”, розмірковуючи про те, що Україна нібито має намір застосувати “брудну бомбу”.

При цьому депутат поскаржився, що світ, на його думку, забув про трагедії в Чорнобилі, Хіросімі і про те, наскільки руйнівним може бути все, що пов'язано з ядерною зброєю. 

У повідомленні нагадується, що у вересні радник адміністрації президента РФ Сергій Караганов, розмірковуючи про вторгнення ЗСУ до Курської області, запропонував завдати ядерних ударів по українських військах і атакувати Берлін, зазначивши, що Росія має право відповісти ядерною зброєю на захоплення своєї території.

Раніше в МЗС РФ заявили, що корекція ядерної доктрини йде з урахуванням дій Заходу щодо війни в Україні.

Статті

Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Всі статті