У Чорному та Азовському морях знаходяться чотири носії "Калібрів"

РФ вивела до Чорного моря один бойовий корабель – носій крилатих ракет "Калібр", а Азовському морі знаходиться три ракетоносці, загальний залп до 28 ракет. Про це повідомили Військово-морські сили ЗСУ вранці 9 червня.

"Станом на 06:00 09.06.2024. У Чорному морі 1 ворожий корабель яких є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 4 ракет; в Азовському морі 7 ворожих кораблів, 3 з яких є носіями крилатих ракет "Калібр" до 24 ракет; у Середземному морі 3 ворожі кораблі, 2 з яких є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 12 ракет", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що за добу, на користь РФ, прохід Керченською протокою здійснили: у Чорне море - 14 суден, з них 2 продовжили рух у напрямку протоки Босфор; в Азовське море – 3 судна.

Як повідомлялося, РФ стягнула баржі, щоб захистити Кримський міст

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті