У Бєлгородській області РФ рекордна акція: виплату за вбивство українців підвищили до 3 мільйонів рублів

У Бєлгородській області добровольцям, які уклали контракт із міноборони для відправки на війну з Україною, платитимуть 3 млн рублів. Про це оголосив губернатор В'ячеслав Гладков на оперативній нараді, - повідомляє The Moscow Times.

Зазначаэться, що пропозиція обмежена і діє з 7 жовтня до 31 грудня.

«Це новий рекорд по країні. Виплату підвищили відразу на 2,2 млн рублів. Кошти виплачуватимуться з чотирьох джерел: 400 тисяч рублів із федерального, решта - з муніципального, регіонального та позабюджетного», - пише видання.

Претендувати на виплату можуть добровольці з будь-яких регіонів, незалежно від прописки, однак сам контракт необхідно укласти через систему військових комісаріатів усередині Бєлгородської області. Після цього гроші надійдуть на розрахунковий рахунок протягом двох місяців, щойно Міністерство соціального захисту отримає необхідні дані з військової частини та оформить документи, додав Гладков.

Видання нагадало, що попередній рекорд було встановлено 4 жовтня в Ханти-Мансійському автономному окрузі. Там за відправку на війну стали платити 2,75 млн рублів, піднявши суму на 900 тисяч. До цього влада Бєлгородської області збільшувала виплату контрактникам у серпні - тоді вона зросла до 800 тисяч рублів. Нинішня сума в 3 млн на 700 тисяч рублів більша, ніж у Москві. Таким чином, за рік на фронті підписант контракту в регіоні може заробити від 5,52 млн рублів, якщо виживе.

Статті

Донбас
07.10.2024
09:53

Як із «ДНР» і «ЛНР» роблять «фабрику мрій». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Свого часу засновник радянської імперії Володимир Ленін заявив, що «з усіх мистецтв для нас найважливішим є кіно». Тож не дивно, що пропагандисти окупованого Донбасу та їхні кремлівські куратори сприйняли цю вказівку досить серйозно і вирішили...
Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Всі статті