У Бурятії РФ через паводок пошкоджено три мости і федеральну трасу, введено режим НС

У Бурятії та Забайкаллі РФ через паводок зі своїх будинків евакуйовано понад 200 місцевих жителів. Про це повідомляють росЗМІ 4 серпня.

Глава Бурятії Олексій Циденов повідомив, що в республіці пошкоджено три мости і федеральну трасу, а також введено режим НС.

За його словами, внаслідок рясних опадів і підйому рівня вод підмито ділянки федеральної дороги "Улан-Уде - Чита". На 589 км повністю розмито ділянку дороги. На трьох мостах - це річки Тугнуй, Сухара і Хонхолойка - підмито мости, підмито під'їзди до мостів.

"У результаті рух зупинено. Орієнтовно на добу, але є ймовірність, що більше часу займе відновлювальна робота", - заявив Циденов. 

Нагадаємо, раніше в російській Башкирії пішло під воду ціле село

Як повідомлялося, дружина російського окупанта, яка втратила будинок через повінь, поскаржилася, що російська влада залишила її без допомоги. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті