У Буданова у своєму стилі прокоментували руйнування Кримського мосту

Останні події, які відбуваються з логістикою російських військ, наближають перемогу України. Про це заявив Радіо Свобода представник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Андрій Юсов, коментуючи ситуацію з Керченським мостом.

"Не можемо ні підтвердити, ні спростувати. До цього точно причетний рашистський режим і особисто Путін як віддав наказ про анексію Криму, про вторгнення в Україну. Це є наслідком цих подій безмовно", – розповів представник ГУР в ефірі програми «Свобода Live», відповідаючи на запитання щодо ймовірної причетності ГУР до підриву Керченського мосту.

"Сам міст – абсолютно незаконна споруда, тобто такий величезний МАФ, який є незаконним з точки зору як українського права, так і міжнародного. А якщо міст – незаконний, то і все, що там відбувається, – цього немає, можна сказати", – зауважив він.

Юсов зазначив, що після перемоги України будемо дізнаватися багато деталей.

"Факт того, що відбувається з логістикою окупантів, – це добре, це наближає перемогу, а причини – чому це сталося – думаю, що їх варто обговорювати трошки пізніше", – додав представник ГУР.

Як повідомлялося, 17 липня вранці на Кримському мосту, що з'єднує РФ та тимчасово окупований Крим, сталися вибухи, внаслідок яких там впав один із прольотів.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті