У бою біля меж Луганської області загинув солдат-доброволець з Естонії

На війні в Україні загинув третій естонський солдат-доброволець Мартін Яегер. Про це повідомляє ERR, - передає Укрінформ.

Зазначається, що Яегер загинув у суботу, 22 червня, у бою біля села Райгородка на межі Харківської та Луганської областей на лінії Куп'янськ-Сватове.

Він входив до складу 3-ї штурмової бригади української армії, яка веде зараз запеклі оборонні бої на схід від селища Борова. В Україні він служив у різних підрозділах, а до 3-ї штурмової бригади приєднався місяць тому.

Яегер прослужив понад 10 років у елітному підрозділі Скаутського батальйону Сил оборони Естонії.

У березні 2023 стало відомо про смерть колишнього офіцера Сил оборони Естонії Іво Юрака, який загинув унаслідок артилерійського обстрілу під Бахмутом на Донеччині.

У вересні минулого року під час атаки російського безпілотника поблизу міста Лиман на Донеччині загинув естонський доброволець Танель Кріггуль.

Статті

Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Країна
28.06.2024
12:10

Україна ЄС: із чого почнемо?

За даними Держгеонадр, в Україні знаходиться близько 30% світових запасів руд, що містять титан. Це 40 доступних до розробки родовищ
Всі статті