У Бериславі рятувальники під завалами знайшли тіло через два дні після обстрілу

У Бериславі під час розбирання завалів зруйнованого 19 жовтня російською бомбою будинку виявлено тіло жінки. Про це повідомляє поліція Херсонщини.

"Також у Бериславі під час розбирання завалів зруйнованого російською бомбою будинку виявлено тіло жінки. Поліцейські встановили її особу. Це 56-річна місцева жителька, яка доглядала за вказаним будинком і на момент авіаційного удару 19 жовтня прийшла годувати собак", - йдетьяс у повідомленні.

У Золотій Балці внаслідок артилерійського обстрілу військами рф значно пошкоджено два будинки. Господарів в той час в оселях не було, тож обійшлося без постраждалих. 

Як повідомлялося, російські окупати випустили по Бериславу 10 авіабомб 19 жовтня.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті