Цистерни з паливом вибухнули на заправці в Грозному РФ, загинуло четверо людей, включно з двома малолітніми дітьми

У столиці Чечні Грозному сталися вибухи на заправці, горять цистерни з паливом 12 жовтня. Відповідні відео розмістили російські пабліки. «На проспекті Мохаммеда Алі після спалаху вибухнула цистерна з паливом і загорілася друга цистерна: її «проливають», щоб уникнути ще одного сильного вибуху», - йдеться в повідомленні.

Пізніше повідомили, що внаслідок вибухів загинуло щонайменше чотири людини. 

«Двоє дітей і двоє дорослих загинули під час вибуху на АЗС у Грозному. За попередніми даними, загиблим дітям було 5 і 6 років. Особи загиблих поки що не встановлено. Чи була це сім'я, теж наразі невідомо», - ідеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у Воронезькій області РФ горить склад із пропіленом на площі 2 тисячі квадратних метрів.

Статті

Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Луганськ
12.10.2024
09:00

Територія відсутня, а бюджет є: яким чином контролюються бюджетні витрати Луганської області

"Оскільки військові адміністрації здебільшого закуповують необхідні розхідні матеріали, то великих закупівель, які потенційно можуть викликати суспільний інтерес, практично немає".
Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Всі статті