Центр Донецька зазнав масованого обстрілу. Місцеві жителі підозрюють, що з російських "Градів" для картинки на росТБ

Центр Донецька зазнав масованого обстрілу. Кадри ракетних прильотів розмістили в місцевих Телеграм-каналах.

Місцеві жителі повідомляють, що ракети "лягли вздовж проспекту Богдана Хмельницького від площі Бакинських Комісарів до Набережної".

Російська і сепаратистська пропаганда традиційно бездоказово звинувачують в обстрілах ЗСУ. Нібито українська сторона хотіла вдарити по "виборцях", які прийшли на "виборчі дільниці".

Однак, як зазначають місцеві жителі, дільниці зачинилися о 15 годині, а ракети прилетіли пізніше.

"А ось після закриття дільниць відстрілятися з аеропорту (перебуває під контролем окупантів - "ОстроВ") "Градами" по центру Донецька - дуже вигідно для картинки вечірніх новин на Першому каналі Росії", - пише автор одного з Телеграм-каналів.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті