"Це повна дупа". Жителі Бєлгородської області розуміють, що їхні коментарі про рейд "диверсантів" тягнуть на статтю про дискредитацію ЗС РФ

Жителі Грайворона побоюються давати оцінку подіям у Бєлгородській області, пов'язаним із рейдом РДК і Легіону "Свобода Росії" по російських тилах. У цьому переконалися журналісти російського "Коммерсанта".  

"Що ви про цю ситуацію думаєте?", - поцікавився кореспондент. "А чого тут думати? За що боролися, на те й напоролися. А більше я вам нічого не скажу", - відповів йому один зі співрозмовників.

"За "думати" зараз "дискредитація" передбачена. До десяти років в'язниці. Так що нічого не "думаю", - уточнив позицію місцевих жителів ще один чоловік.

Найбільш "змістовну" відповідь видання отримало від колишнього військового: "Якщо хочете мою думку щодо ситуації - це повна дупа. А як ще сказати, якщо ДРГ противника прямо в місто до нас зайшла".

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті