Тривають удари російськими КАБами по Курській області РФ

Російська армія продовжила бити КАБами по Курській області РФ протягом поточної доби. Про це йдеться в оперативній інформації Генштабу ЗСУ станом на 16:00 11 жовтня.

"За наявною інформацією, противник завдав вісім авіаційних ударів по території Курської області", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що для цього росіяни застосували десять КАБів.

Раніше повідомлялось, що росіяни авіацією рівняють з землею власну територію: за добу на Курську область скинули майже 40 КАБів.

Раніше також повідомлялось, що росіяни стирають з лиця землі свою Суджу, закидаючи КАБами. Дві сотні цивільних, що залишились у місті, отримують меддопомогу й воду завдяки ЗСУ.

Тим часом радник губернатора Курської області Роман Альохін просить Z-"воєнкорів" і Z-"блогерів" не показувати під веселу музику, як російська авіація знищує будинки жителів регіону

Статті

Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Світ
10.10.2024
16:00

“Путін буде робити ставку на те, що зможе нав’язати мир на своїх умовах”. Огляд західних медіа

"Російські війська здобували територію в серпні та вересні темпами, небаченими з 2022 року, заявив Пасі Паройнен, аналітик Black Bird Group..."
Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Всі статті