Терехов: Рашисти завдали чергового удару по Харкову – вони б'ють по промислових об'єктах

Російські окупанти у середу, 22 лютого, вкотре обстріляли Харків – у місті пролунало кілька потужних вибухів. Про це у Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов.

"Б'ють по Харкову. У місті пролунали вже кілька вибухів. Можливі ще пуски ракет з території росії. Будьте обережні", - повідомив міський голова.

За його словами, росіяни били по Київському району міста. Вже було зафіксовано чотири удари. Окупанти намагаються влучити у промислові об'єкти.

"Ворог цілиться по промислових об'єктах. Щодо жертв і руйнувань – інформація зараз уточнюється", - додав він.

Своєю чергою військові також закликають харків'ян не залишати укриття та повідомляють про обстріл міста ракетами С-300.

"Харків'яни, не залишайте укриття - ворог завдає ударів по місту... Ще пуски ворожих ракет - не ігноруйте тривогу! Ворог завдав ударів ракетами С-300 по місту Харкову. Не залишайте укриття до відбою тривоги!" – повідомив начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Харків і Харківська область знову зазнали рашистських ударів.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті