"Тем, кто понимает только по-русски": на всій території РФ прозвучала повітряна тривога, звернення Зеленського й "Червона калина"

У різних містах по всій території росії 10 травня завдяки невідомим хакерам прозвучали повітряна тривога, звернення Володимира Зеленського до росіян й пісня "Ой, у лузі червона калина". Відповідне відео розмістив Телеграм-канал "InformNapalm" 11 травня.

"Вчора, 10 травня, по всій території тимчасово існуючої РФ, а також на території тимчасово окупованого Криму, невідомі хакери зламали камери спостереження та через динаміки на деяких камерах включили звернення Зеленського до росіян, а також українську пісню "Ой, у лузі червона калина", – сказано в повідомленні. – Схоже, багатьом росіянам це сподобалось".

Раніше повідомлялось, що українські хакери зламали пошту батька викрадачки українських дітей: є прізвища "діячів культури", які допомагають окупантам.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті