Сирський зустрівся з начальником Генштабу Словаччини

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський і начальник Генерального штабу збройних сил Словаччини генерал Даніель Змеко узгодили подальші спільні зусилля для поглиблення розвитку українсько-словацького військового співробітництва. Про це Сирський повідомив у Фейсбуці 27 вересня.

"Поінформував його про хід бойових дій на різних напрямках фронту. Акцентував увагу на порушенні норм Міжнародного гуманітарного права та воєнних злочинах російських окупантів. Розповів про актуальні потреби ЗС України.

Це вже третій особистий візит генерала Даніеля Змеко за час повномасштабного вторгнення російської федерації. Вдячний уряду та народу Словаччини за надану військово-технічну допомогу українському війську. Відзначив ефективність бойового застосування озброєння, наданого Словацькою Республікою. Ціную допомогу у підготовці наших підрозділів", - написав Сирський.

Такрж вони узгодили з генералом Даніелем Змеко подальші спільні зусилля для поглиблення розвитку українсько-словацького військового співробітництва.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті