Сирський визначив ключові завдання і пріоритети ЗСУ на наступний місяць

У Збройних Силах України підбили підсумки діяльності у вересні цього року, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський визначив ключові завдання і пріоритети на наступний місяц. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Захід під керівництвом головнокомандувача ЗС України провели з використанням закритої мережі відеоконференцзв'язку за участю командувачів видів, окремих родів, угруповань військ та начальників органів військового управління", - йдеться у повідомленні. 

Присутні розглянули низку актуальних питань, зокрема: мобілізаційні аспекти, посилення ефективності управління діями військ, підвищення якості підготовки воїнів, необхідність оперативного узагальнення та врахування бойового досвіду та нарощування результативності ураження противника.

Крім того, визначені посадові особи Генерального штабу доповіли аналіз виконання оперативних завдань за напрямами діяльності, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Нагадаємо, раніше Сирський заявив, що російська армія повинна втратити якнайбільше боєздатності саме на Покровському та Курахівському напрямках. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті