Сили оборони за добу взяли участь у 35 бойових зіткненнях на Донбасі та знищили пункт управління ворога

Сили оборони України протягом доби взяли участь у 35 бойових зіткненнях на Донеччині та знищили пункт управління ворога. Про це 26 червня у вечірньому зведенні повідомив Генштаб ЗСУ.

"Противник і далі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар'їнському напрямках - протягом доби відбулося понад 35 бойових зіткнень", - повідомили українські військові.

Крім цього, за добу росіяни завдали 36 авіаційних ударів і провели 17 обстрілів із РСЗВ. Завдали окупанти і ракетно-авіаційного удару по території України, проте наша ППО змогла збити дві крилаті ракети "Калібр" і сім ударних дронів типу "Shahed-136/131".

Своєю чергою наша авіація завдала шість ударів по районах зосередження окупантів. Ракетні та артилерійські підрозділи ж протягом доби вразили пункт управління та 10 артилерійських підрозділів окупантів на вогневих позиціях.

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомлялося, що ЗСУ звільнили ще одне село на Донеччині.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті