Сили оборони системно вибивають ворога і мають успіх на Таврійському напрямку - Тарнавський

Українські захисники системно вибивають окупантів на Таврійському напрямку, де мають успіх. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у своєму Телеграм-каналі 28 липня.

"Сили оборони системно вибивають ворога та мають певний успіх, – сказано в повідомленні. – Зокрема, українські військові звільнили Старомайорське на Донеччині і закріплюються на досягнутих рубежах. Загалом протягом минулої доби ворог 17 разів атакував наші позиції та здійснив 666 обстрілів. Артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1510 вогневих завдання".

Зазначається, що за останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали більше двох рот. Також знищено 19 одиниць військової техніки противника. Зокрема, це 2 танки, 4 ББМ, гармата Д-20, БПЛА "Supercam", БПЛА "Zala", БПЛА "Еленор", гармата 2А36 "Гіацинт-Б" та автомобільна техніка.

Також було знищено 8 складів боєприпасів ворога.

Раніше повідомлялось, що окупанти втратили на Таврійському напрямку 30 одиниць техніки та 7 складів боєприпасів.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті