Сили оборони покращили тактичне положення в районі західніше Роботиного - Генштаб

Сили оборони України покращили тактичне положення в районі західніше Роботиного Запорізької області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 12 жовтня.

За інформацією Генштабу, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 9 артилерійських засобів, склад боєприпасів та РЛС.

На Бахмутському напрямку українські оборонці відбили атаки в районі Андріївки та мали успіх в районах східніше Кліщіївки та східніше Андріївки.

Українські воїни відбили понад 10 атак в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області. 

Сили оборони відбили понад 15 атак ворога в районах Макіївки Луганської області та Торського і Серебрянського лісництва, 20 атак - в районі Авдіївки,східніше Степового, південно-східніше Сєверного та південніше Первомайського, 10 атак - районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки.

Ворог вів безуспішні наступальні дії в районах південніше Золотої Ниви та південно-східніше Вугледара Донецької області.

На Запорізькому напрямку наші захисники стримують ворога в районі населеного пункту Вербове Запорізької області.

Як повідомлялось раніше, САУ, польовий склад БК та вантажівки рашистів знищено у Сватівському районі на Луганщині за допомогою GMLRS.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті