Сили оборони ліквідували ще 540 загарбників та знешкодили на півдні ЗРК "Стріла-10"

Сили оборони України за добу ліквідували 540 російських загарбників, і тепер загальна кількість ліквідованих окупантів становить приблизно 254 920 осіб. Такі дані опублікував 15 серпня Генеральний штаб ЗСУ.

Також упродовж доби знищено сім ворожих танків, 16 бойових броньованих машин, 22 одиниці автомобільної техніки та автоцистерн, а також три одиниці спецтехніки.

Крім того, росіяни втратили 29 артилерійських систем і стільки ж безпілотників оперативно-тактичного рівня, вісім крилатих ракет, три засоби ППО.

На південному напрямку воїни ССО знешкодили чотири одиниці техніки росіян, серед якої ЗРК "Стріла-10", тягач з гаубицею та КАМАЗ. Всі цілі знищено в результаті точної роботи операторів ударних БпЛА.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті