Суд ЄС скасував санкції щодо ексгенпрокурора Пшонки та його сина

Суд Європейського Союзу анулював рішення Ради ЄС щодо продовження санкцій проти колишнього генпрокурора України Віктора Пшонки та його сина Артема. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Вloomberg.

Як повідомляється, у своєму рішенні суд ЄС зазначив, що "незрозуміло, чи переконався блок у тому, що українська судова адміністрація дотримується права на захист у місцевих кримінальних провадженнях".

Нагадаємо, що Пшонка та його син вперше потрапили під санкції ЄС у 2014 році за розкрадання українських державних коштів та їх незаконне переміщення за межі України.

Як повідомлялося, у "ДНР" конфіскували майно відомих екс-регіоналів. 

Статті

Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Всі статті